May 31

Jagkompetisie 2017 – WENNERS

Baie geluk aan die volgende wenners van die Keimoes NG Kerk 2017 Jagkompetisie:

  • 1ste prys – Gert van Zyl (Warmbad)

  • 2de tot 6de pryse: 

    •  Ian van Rooyen (Durban)

    • Deon Stoop (Upington)

    • Derrik Myburgh (Boksburg)

    • Piet Coetzee (Kathu)

    • Jaco Lamprecht (Kathu)

Baie dankie vir almal se deelname.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>